Tilausajoliikenteessä on käytettävissä kaksi 54 paikkaista sekä kolme 16-25 paikkaista bussia. Autojen varustus on hyvä ja ajanmukainen. Kalusto huolletaan suurempia määräaikaishuoltoja lukuun ottamatta Linjaliikenteen omilla talleilla Pertunmaalla. Oma tinkimätön huolto takaa kaluston toimivuuden ja turvallisuuden pitkilläkin matkoilla.

Linja-autojen hyvä varustetaso takaa hyvän ja mukavan matkanteon. mukavuusvarusteina kaikissa 54 paikkaisissa autoissa on ilmastointi, videot ja wc:t sekä muut nykyaikaisten linja-autojen perusvarusteet. Bussien siisteys ja hyvät kulkuominaisuudet viimeistelevät matkanteon miellyttäväksi.

Linjaliikenne uusii kalustoaan säännöllisesti. Linjaliikenteen hintojen kustannustehokkuus perustuu osiltaan kaluston optimoituun kiertoikään sekä Linjaliikenteen omaan ammattitaitoon kaluston huolloissa ja muissa linja-autoliikenteen tukitoimissa.

Pienryhmien kuljetukseen on varattu pikkubusseja. Pikkubussi on kustannustehokas tapa alle 25 henkilön kuljettamiseen. Usein matkaseurue on sen verran pieni että ison bussin käyttäminen muodostuu turhan kalliiksi.